Texto corto 1 de la plantilla Texto corto 1 de la plantilla Texto corto 1 de la plantilla...

Sobre nosotros

Eventos

Texto corto 1 de la plantilla Texto corto 1 de la plantilla Texto corto 1 de la plantilla...

Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas...

 

Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en...

Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en...

 

Plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre...

Carles Valls

Número 2 - A la Montse l’avalen els quatre últims anys a l'Ajuntament i tota la feina feta en moltes activitats del poble i entitats. Ha estat 14 anys a la junta del patinatge, 21 anys organitzant el carnaval del poble i durant 15 anys ha participat en la comissió de festes. Els darrers quatre anys ha portat la regidoria d'esports, comerç i lleure, i tot plegat li ha aportat experiència per treballar durant els pròxims quatre anys. La Montse té una gran capacitat de treball i un gran sentit de la responsabilitat. Destaca per la seva constància i entrega. 

Montse Garcia

Pau Guzmán

Número 3 - En Pau és biòleg ambiental, gestor de recursos naturals i paisatgístics i divulgador científic. Treballa al CREAF, un centre públic de recerca en ecologia, biodiversitat i canvi climàtic. És membre de la Junta Directiva de l’Associació de Propietaris de Puigsagordi i de l’equip coordinador del Grup de Naturalistes d’Osona (GNO - ICHN). Veí de Puigsagordi, sempre ha sentit un fort arrelament per aquest indret que des de ben petit l'ha fet estimar la natura. Vol millorar la vida de les persones posant els seus coneixements al servei dels veïns i veïnes de Balenyà i de Puigsagordi, per fer del municipi un poble més sostenible i adaptat al clima del futur.

Número 4 - La Mireia s'incorpora aquest any amb moltes ganes d'aportar un nou punt de vista i contribuir al poble que l'ha vist créixer. És la més jove del grup i està acabant el grau en Psicologia a la UAB. Forma part de la colla de Geganters i també participa en moltes activitats locals. Mostra preocupació per les problemàtiques socials actuals de la població i té com a objectiu vetllar pels interessos dels més joves.

Mireia Garrido

Cap de llista - En Carles és tècnic superior en electrònica industrial, instal·lador elèctric, gas, aigua i calefacció, i empresari del sector d'instal·lacions i serveis. És voluntari de Protecció Civil i ADF. Ha estat alcalde de Balenyà des del 2019 al 2023. Conscient de tot el què implica aquesta posició, en Carles ens ofereix la seva gran capacitat de treball i d'empenta. Davant d'un repte que ell considera important, no s'està d'arremangar-se fins on calgui i de donar-ho tot per allò que es vol aconseguir. Aquest fet el presenta com un candidat immillorable per a liderar el projecte de govern del nostre poble.

Número 5 - Els últims 9 anys la Maria ha estat gestora comercial d'assegurances de salut i ara té disponibilitat per treballar en l'àmbit municipal. Ha estat vinculada a diverses associacions, ha fet de monitora de lleure i ha format part de l'AFA de l'escola Joan XXIII. És veïna de Balenyà des de fa 42 anys i va col·laborar en els inicis de Ràdio Pista com a presentadora d'un programa i en la recerca de recursos econòmics per l'emissora; considera que aquest fet li va servir per integrar-se al poble. Va ser membre de la llista de l'Anna Magem el 2011 i torna amb la inquietud de col·laborar per intentar aconseguir un poble millor.

Maria Valverde

Número 6 - En Ramon és Llicenciat en Ciències Econòmiques per la UAB, on també va realitzar els cursos de doctorat. Va iniciar la seva carrera professional al Servei d'Estudis de "la Caixa". Ha treballat a la Universitat Pompeu Fabra com a professor i també a la Universitat de Vic, on va exercir com a Vice-Degà de la Facultat d'Empresa i Comunicació i com a director del Departament de Comunicació. També ha treballat a la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment és director de Clade Grup Empresarial, que agrupa fins a 10 empreses d'economia social de Catalunya. La seva capacitat d'organització, el seu coneixement, la seva eficiència i la seva experiència a l'Ajuntament el fan una persona molt valuosa per al nostre equip.

Ramon Roig

Josep Pla

Número 7 - En Pep és xofer i té el títol d'electromecànica de vehicles. És voluntari en comissions del poble com la de reis, carnaval i festes, i per la pandèmia va estar també a Protecció Civil. Va venir als Hostalets amb 9 anys, al costat del Gra d'Or, i té grans records de fer barri jugant al carrer amb els veïns i veïnes, fent excursions en bici, etc. Li agradaria que ara que el poble té l'Institut-Escola Carles Capdevila els joves es quedessin al poble, i per aquest motiu vol donar més suport al jovent per tirar endavant diversos projectes.

Número 8 - L'Enric és enginyer especialitzat en l'automatització industrial i l'electrònica. Actualment treballa a una PIME del sector de l'automoció i l'embalatge, concretament com a Tècnic de R+D i Tècnic de millora productiva, amb el propòsit d'incrementar l'ergonomia i agilitzar els processos productius per tal d'obtenir un augment en la producció, però sobretot i el més important, afavorir la salut física i mental dels propis treballadors i treballadores. Així doncs, amb aquest mateix propòsit pretén ajudar a l'equip, donant un punt de vista objectiu de les coses que ens envolten i també tenir la visió i el pensament constant de com poder millorar-les, per fer de Balenyà un poble millor per a tothom.

Enric Jordà

Paqui Cabellos

Número 9 - La Paqui viu a Balenyà des de l'any 1958 i ha treballat durant 43 anys a la farmàcia del poble. Des de sempre el seu projecte personal ha estat lligat a la participació i implicació en diferents entitats del poble encaminades a la dinamització i al treball en xarxa: l'esplai Moviment Junior, l’Esbart Dansaire d’Amics de Balenyà, el Centre Excursionista i la Comissió de Festes. Forma part de Junts per Balenyà des del seu inici, el 2011. Actualment realitza diferents voluntariats, entre d'altres al Casal Oller, Sant Tomàs i Càritas. I perquè el poble el fem les veïnes i els veïns continua implicada i treballant per tirar aquest projecte endavant.

Margarita Maydeu

Número 10 - La Marga és una hostalenca d'adopció des de fa 35 anys. Des de sempre s'ha sentit molt acollida, fins al punt que la van anar a buscar a casa per donar-li feina a l'escola bressol, on va treballar durant 16 cursos. També ha treballat en l'àmbit educatiu: en altres centres de 0 a 3 anys, substitucions en escoles de primària i monitora de menjador. Actualment, és ajudant de la cuina del Roc Petit. Ha fet cursos d'atenció a persones amb dependència tant en residència com a domicili. Ha col·laborat en algunes entitats com l'Esbart Dansaire, comissió de la tómbola i últimament participa en Som gent activa i va al gimnàs de la llar del jubilat. Participa amb il·lusió del projecte de Junts per Balenyà perquè hi creu i pensa que pot ser útil, especialment en tot allò relacionat amb l'atenció de les persones.

Miquel Carrasco

Número 11 - En Miquel és tècnic en instal·lacions i línies. Va fer una formació extra en seminaris a l'Institut Químic de Sarrià. És cap d'explotació d'Electradistribució Centelles i coordinador de la implementació de la xarxa de fibra òptica. És membre de les diferents AFAs de les escoles públiques, geganter des de fa 20 anys, membre de la junta d'Osona Gegantera i ex-membre de l'Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya. Va ser el fundador de la Comissió del Carnaval de Balenyà fa 21 anys. Està disposat a treballar per Balenyà i per millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans i ciutadanes oferint uns serveis municipals de qualitat.

Roger Francàs

Suplent núm. 1 - En Roger té 28 anys i sempre ha viscut i treballat als Hostalets de Balenyà. Al finalitzar els estudis de Batxillerat es va posar a treballar i actualment combina la feina i els estudis de Criminologia a la Universitat Oberta de Catalunya. Ara farà gairebé 10 anys que va decidir incorporar-se a l’equip de Junts per Balenyà per tal de treballar i col·laborar allà on se’l necessiti.

Montse Sayós

Suplent núm. 2 - La Montse té 58 anys i és filla dels Hostalets de Balenyà. Va estudiar un grau superior d'informàtica de gestió d'empresa i també un curs de formació en comerç exterior. Està treballant al departament comercial en una empresa textil. Per raons familiars, va viure a Vic durant uns 14 anys i va tornar al seu poble natal l'any 2008. Anys enrere va formar part de la junta de pares del Gra d'Or i uns anys després va col·laborar a la comissió de festes. Aquesta darrera legislatura ha estat regidora d'Entitats, d'Igualtat i de Promoció Econòmica. Ha treballat, continua treballant i ho continuarà fent donant tot el suport a la candidatura de Junts per Balenyà.

Rosa Sala

Suplent núm. 3 - La Rosa té 65 anys i viu a Balenyà fa 41 anys. Va estudiar Comerç i ha treballat com a administrativa, gairebé sempre al departament de comptabilitat. Al llarg de la seva etapa laboral ha anat fent formació relacionada en la seva professió. Va ser tresorera de l'AFA de l'escola Joan XXIII durant 7 anys i va col·laborar a la Comissió de Festes de Balenyà durant 8 anys. Ara col·labora a l'Associació de Donants de Sang, al Centre Excursionista i l'Homenatge a la Vellesa del nostre municipi. Des del 2011 al 2019, amb el grup de Junts per Balenyà, va ser regidora d'Educació i Entitats (dos mandats) i de Joventut i Gent Gran (un mandat). Sent orgull de formar part d'aquesta candidatura, plena de gent molt preparada i amb molt d’entusiasme.

Anna Magem

Suplent núm. 4 - L'Anna té 67 anys i està jubilada. De jove va estudiar comerç i més tard, a l'edat de 37 anys, va entrar a la universitat, diplomant-se en Ciències Empresarials i aconseguint, també, la llicenciatura d'ADE. Va treballar durant 31 anys a l'Ajuntament de Balenyà com a auxiliar administrativa, secretària i tècnica d'intervenció i, més tard, va ser gerent del consorci Alba-Ter. L'any 2011, amb una bona colla d'amics i amigues i companys i companyes va presentar-se a les eleccions municipals i va tenir el goig de treballar com a alcaldessa fins el 2019. Són diverses les entitats en què ha treballat: Junta de pares del Gra d'Or, Secció Esportiva Joan XXIII, Caminada Popular, Tómbola de la Festa Major, Homenatge a la Vellesa, Amics de Balenyà, Càritas, voluntària al Casal Oller. I ara està ben orgullosa de donar suport a la candidatura de Junts per Balenyà.

Jordi Escrigas

Suplent núm. 5 - En Jordi és graduat en administració i direcció d'empreses a la Universitat de Barcelona. A més, ha cursat dos postgraus vinculats amb el sector financer a la Universitat Pompeu Fabra. Actualment treballa en l'àmbit de les finances a una entitat bancària. Va arribar al poble fa 4 anys, des de Prats de Lluçanès, on ja havia format part de diverses entitats del poble. Espera aportar noves idees per poder continuar millorant.