gallery/02

Texto corto 1 de la plantilla Texto corto 1 de la plantilla Texto corto 1 de la plantilla...

gallery/01

Sobre nosotros

Eventos

Texto corto 1 de la plantilla Texto corto 1 de la plantilla Texto corto 1 de la plantilla...

Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas...

 

Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en...

Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en...

 

Plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre el texto de Nosotros en plantillas Sobre...

gallery/carlesvalls-petit

Carles Valls

Titular número 1, CARLES VALLS ARNÓ.    La seva proposta per encapçalar aquesta candidatura ens dona raó d’un grau molt alt de responsabilitat.  Conscient del que implica aquesta posició, en Carles ens ofereix la seva gran capacitat de treball i d’empenta. Davant d’un repte que ell considera important, no s’està d’arremangar-se fins on calgui i de donar-ho tot per allò que es vol aconseguir. No tenim cap dubte que aquesta entrega sense condició, el presenta com un candidat immillorable per a liderar aquest grup i, al mateix temps, per a liderar el projecte de govern del nostre poble....

gallery/02-ramon roig

Ramon Roig

Titular número 2, RAMON ROIG SOLÉ. La seva capacitat d’organització, el seu coneixement, la seva eficiència i la seva força, el fan una persona molt valuosa per al nostre equip.

gallery/03-alexis saez
gallery/04-montse garcia
gallery/05-montse sayos
gallery/06-david urena
gallery/07-paqui cabellos
gallery/08-albert romeu
gallery/09-rosa sala
gallery/10-margarita maydeu
gallery/11-roger francas
gallery/12-anna magem
gallery/13-manoli hurtado
gallery/14-manel flores
gallery/15-laura moreso

Alexis Saez

Montse Garcia 

Montse Sayos

David Ureña

Paquita Cabellos

Albert Romeu

Rosa Sala

Margarita Maydeu

Roger Francàs

Anna Magem

Manoli Hurtado

Manel Flores

Laura Moreso

Titular número 3, ALEXIS SAEZ MONLEON. L’avalen els quatre anys últims a l’ajuntament  i els anys viscuts al JOENACC i, sobre tot, l’empenta dels seus 33 anys.

Titular número 4, MONTSE GARCIA OLIVA. A la Montse l’hem vist tots ens moltes activitats i entitats on ha aportat la seva feina constant. Patinatge, Carnaval, Comissió de festes... En valorem, sobre tot, la seva capacitat de treball, la seva constància i un gran sentit de responsabilitat.

Titular número 5, MONTSE SAYOS MUNTAL. La Montse s’incorpora aquest any al grup i sentim que ens aporta coherència, responsabilitat, sentit comú i, sobre tot, capacitat d’entendre i de fer.

Titular número 6, DAVID UREÑA RAMOS. L’any passat formava part de la llista, però en una posició més endarrerida... Una persona que ens dona garantia de continuïtat i d’empenta.

Titular número 7, . PAQUITA CABELLOS ZURITA. La Paqui, ja la coneixem, és una persona equilibrada, discreta i molt responsable.

Titular número 8, ALBERT ROMEU MORELL. Home emprenedor amb una gran capacitat de treball i responsabilitat

Titular número 9, ROSA SALA DOMINGO. Inquieta com el que més... no para mai! Té una gran capacitat de treball, de sentit comú i d’eficàcia.

Titular número 10, MARGARITA MAYDEU RIERA. El seu dinamisme i la seva vitalitat aporten molt al grup.

Titular número 11, ROGER FRANCAS ARUMI. Es el membre més jove del grup! En valorem, sobre tot, les seves ganes de participar i la seva implicació amb el grup, des del primer moment.

Suplent número 1, ANNA MAGEM MARSÓ, actualment amb una motxilla d’aquests 8 anys d’alcaldia, carregada de bons moments, d’experiències a voltes senzilles i a voltes complicades, però, sobre tot, carregada d’un agraïment immens a aquest poble que m’ha posat fàcil la meva feina i als meus companys que m’han fet sentir, tothora, acompanyada en aquesta aventura que hem empres conjuntament..

 Suplent número 2, MANOLI HURTADO COBLES, persona disposada sempre a donar un cop de ma on calgui.

Suplent número 3, MANEL FLORES ZURITA. En Manel, ho hem pogut comprovar durant aquests 8 anys, és aquella persona que sempre aporta una bona dosi d’implicació, d’equilibri, de sensibilitat i de imaginació.

Suplent número 4, LAURA MORESO CASTRO, una dona serena, professional, rigorosa, exigent amb ella mateixa i molt responsable.